Velkommen til Bang´s Mad & Vinbars juleside 2025, her kommer der løbende arrangementer, vi har planer om at afholde en gløgg konkurrence, samt nogle mandeaftner henover vinteren, der vil komme flere informationer på vores Facebook side og her på siden.

JULEFROKOST
2025
SERVERES FRA 21 NOVEMBER 2025 TIL 31 JANUAR 2026
1. servering
Norsk høstsild, kapers crème Fru. Havgaards Karrysild Kromanns Jule Balsamico sild m. hjemmelavet karrysalat
2. servering
Friteret fisk med hjemmelavet grov remoulade dild og blomster
Røget laks med peberrodscreme dild og kørvel Smør pocheret torsk, grov kornet Dijon mayonnaise, syltede rødbede tern, bacontern, blødkogt vagtel æg, revet peberrod
3. servering
Brasseriet svinekæber, plukket og rørt op med urter, paneret & friteret, serveret med selleri pure & revet peberrod Confiteret andebryst m æbler og svesker og råsyltet ribs Flæskesteg Rødkål, asie, syltet ribs & Stikkelsbær
4. servering
Ris ala mande m appelsin/grand marnier sauce & karamelliserede mandler Tærte med Ærø figner kaffecreme og karamel tuille Den hvide dame med hyben kompot
Pris 449 kr pr person
Bestil dit arrangement på kontakt@bangsvinbar.dk eller 4416 3320
JULEMARKED FROKOST 2025
22 . NOVEMBER
29. NOVEMBER & 6. DECEMBER
Serveres fra 11.00 til 16.00
Sild m. kapersblomst og hj. Karrysalat
Lune fiskefrikadeller
Hj. Hønsesalat m. bacon
Fennikelpølse m. hj. fignemarmelade
Mørbrad ala cremé m. calavados
Ribbensteg m. hj. rødkål
Vintersalat med gedeost
Hummus m. oliven (Vegansk)
Lun spinat / nøddetærte (Vegansk)
Brie De Meaux AOC m. hjemmesyltet valnødder
Morbier komælksost m. hj. kvædemarmelade
Ris alá mande m. kirsebær sauce
Hj. Bagt surdejsrugbrød og hj. Bagt surdejsbrød
Rullesmør og hj. fedt
Pris 299 kr
Bestil bord på kontakt@bangsvinbar.dk eller 4416 3320

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes