Vores historie

Bang's Mad- & Vinbar i Ærøskøbing åbnede i sommeren 2022, drømmen er at skabe en oase i byen hvor alle sanserne gerne skulle kunne forkæles.


Det er vigtigt at De som gæst skal kunne føle sig tryg og kunne slappe af i vores restaurant, enten i vores smukt indrettet kongeloge, hvor der er en meget stor samling af kongelige effekter, eller i vores skønne, dejlige gårdhave, hvor De kan sidde både under åbenhimmel eller under vores hyggelige overdækket terrasse der om aftenen virkelig kommer til sin ret med masser af lamper.

Haven er konstant i udvikling, med spiselige planter og en smuk flora.

Både inde og ude fyldes områderne af skøn afslappet musik.

Hos Bang's Mad- & Vinbar, tilbyder vi en lang række små smagfulde oplevelser, serveret med vores utroligt populære hjemmebagte

focaccia- & rugbrød, vi er kompromisløse i vores tilgang til vores mad og råvarer. Vi er altid på udkik efter lige nøjagtigt den lille forskel, der gør at vores retter får det lille nøk op, på den smagsmæssige side.


Vi sætter en ære i at den mad vi servere, lige kan det lidt mere! Det er vores passion at give dig som gæst en god og anderledes smagsoplevels, for oliven er ikke bare oliven, smør er ikke bare smør, nuancer smage og konsistenser er vigtige i at skabe det bedste for vores kunder.